Bors de peste cu morcovi

Printeaza

 Bors de peste

Pui la fiert într-o oală cartofi tăiaţi mai mărunt, cepe (cât mai multe) tăiate în patru, un morcov tăiat rondele. Când zarzavatul este aproape fiert adaugi capetele de peşte (în general, din capete iese borşul delicios).

Le laşi la fiert până când ies ochii peştelui. După ce dai focul mic adaugi roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în patru. Presari pătrunjel şi acreşti cu oţet.

Bors de peste cu morcovi

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.