Borş de perişoare cu albitura

Printeaza

Borş de perişoare cu albitura

Ingrediente:Borş de perişoare cu albitura

  • 1 kg oase de vacă
  • 500 g came de vacă
  • 20 g orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1/2 l borş
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1 albitură
  • 200 g roşii
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de leuştean
  • 4 l apă

 

Mod de preparare:

Oasele se fierb în 4 1 apă cu sare şi ceapă circa 1 1/2 oră, apoi se stre­coară.

Perişoarele se fac din carne, 1 ou crud, piper, sare şi orez, apoi se fierb în supa cu zarzavatul tăiat cuburi mici.

Cînd este fiert, se pun roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate, apoi se mai fierbe circa 15 minute.

Se dă la o parte şi se pune verdeaţa tocată.

Se poate prepara şi fără oase.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.