Bors de miel cu legume

Printeaza

Bors de miel cu legume din: carne de miel, ceapa, morcovi, telina, bors, sare, leustean.

Ingrediente:Bors de miel cu legume

  • 1 kg carne de miel cu os
  • 250 g ceapă
  • 200 g ceapă verde
  • 100 g morcovi
  • 100 g ţelină
  • 1 l borş
  • leuştean
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de miel în bucăţi potrivite, opăriţi-le, apoi treceţi-le sub jet de apă rece.

Curăţaţi morcovii şi ţelina, spălaţi-le foarte bine, tăiaţi-le în bucăţi potrivit de lungi (2-3 cm). Puneţi verdeţurile la fiert în apă rece cu sare. Adăugaţi ceapa tocată mărunt, apoi puneţi şi bucăţile de carne.

Când carnea este aproape gata, adăugaţi separat şi ceapa verde, care a fost uşor călită în ulei. După câteva clocote, luaţi vasul de pe foc, puneţi leuşteanul şi acoperiţi vasul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.