Bors de miel 1

Printeaza

O reteta de bors de miel din: carne de miel, ceapa verde, orez, galbenus de ou, smantana, bors, sare si leustean.

Ingrediente Bors de miel

  • 1 kg de carne de miel (coastele si gatul)
  • 2 legaturi zdravene de ceapa verde
  • o ceasca de orez
  • 2 galbenusuri de ou
  • 200 gr. smantana
  • bors si sare dupa gust
  • leustean din belsug.

Modul de preparare:

Se portioneaza carnea, se pune la fiert cu putina sare si se ia spuma. Cand supa este limpede, se adauga ceapa tocata marunt si cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul bine spalat. Dupa ce a fiert si orezul se adauga borsul (care in prealabil a fost dat intr-un clocot) si se mai fierbe putin.

Separat se freaca cele doua galbenusuri cu smantana si o lingura de apa rece. Dupa ce ciorba a fost luata de pe foc si s-a linistit, se adauga smantana cu oul si leustean proaspat cat de mult.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.