Borş de lobodă, ştevie si salată verde

Printeaza

Borş de lobodă, ştevie si salată verde

Ingrediente:Borş de lobodă, ştevie si salată verde

  • 5-6 legături de lobodă roşie
  • 5-6 de ştevie
  • 1 salată
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 lin­gură orez
  • 1 l de borş clocotit în prea­labil
  • leuştean şi pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Toci mărunt zarzavaturile bine spălate şi le pui la fiert într-un litru de apă, o dată cu orezul spălat.

După ce clocotesc 10 minute, adaugi borşul, potriveşti de sare şi mai laşi să dea un clocot, apoi adaugi verdeaţa tocată.

Se căleste întâi, în 2 linguri de ulei, zarzavaturile tăiate şi orezul, picurând câte puţină apă caldă, apoi completează până la 1 litru apă fiartă şi, înainte de a turna borşul, lasă să clocotească 10 minute.

Apoi pune verdeaţa tocată mărunt. Borşul de lobodă este gustos şi când e rece!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.