Bors de loboda cu verdeata

Printeaza

 Bors de loboda cu verdeata

Ingrediente:Bors de loboda cu verdeata

  • 1 kg lobodă
  • zarzavat de supă
  • 1 ceapă
  • 6 fire ceapă verde
  • 30 g orez
  • 4 lin­guri de ulei
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • borş
  • lămîie sau sare de lămîie
  • 3 l apă
  • 3 linguri smîntînă

 

Mod de preparare:

Loboda se pune la fiert cu ceapa tocată. Zarzavatul de supă tăiat cuburi se căleşte în ulei şi se pune la fiert cu loboda şi de asemenea orezul.

După ce a fiert se adaugă borşul fiert sau sarea de lămîie şi verdeaţa tocată mărunt, apoi se drege cu smantana.

Se poate prepara şi fără zarzavat de supă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.