Bors de loboda cu orez si verdeata

Printeaza

Bors de loboda cu orez si verdeata din: apa, bors, loboda, ceapa verde, morcov, radacina de patrunjel, orez, marar, patrunjel verde, leustean, unt, ou si sare.

Ingrediente:Bors_de_loboda_cu_orez_si_verdeata

  • 1 ½ l apă
  • ½ l borș
  • 5-6 legături lobodă
  • 4 fire ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 3 lingurițe orez
  • 3 lingurițe mărar tocat
  • 3 lingurițe  pătrunjel verde tocat
  • 1 linguriță leuștean tocat
  • 3 linguri unt sau ulei
  • 1 ou
  • sare

 

Mod de preparare:

Zarzavatul curățat și bine spălat se rade și se înăbușă ușor în unt, împreună cu ceapa verde. Se adauga apa și sarea și se lasă să fiarbă câteva mi­nute, apoi se adaugă orezul și se lasă să mai fiarbă.
Se adaugă loboda bine spălată și tăiată subțire.

După ce dă un clocot, se adaugă borșul fiert și verdeața și se lasă să mai dea 2-3 clocote. Se drege cu ou bătut.

Bors de loboda cu orez si verdeata

Bors_de_loboda_cu_orez_si_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delicios borsul de loboda cu orez si verdeata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.