Bors de linte

Printeaza

Bors de linte din: linte, ceapa, ardei, rosii, morcovi, ulei, bors, leustean, patrunjel, marar, sare.

Ingrediente:Bors de linte

  • 300 g linte
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi sau gogoşari
  • 2 morcovi
  • 50 g ulei
  • 4-5 roşii sau 3-4 linguri pastă de tomate
  • 1 litru borş
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătu­ră pătrunjel
  • 1/2 legătură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Se alege lintea, se spală şi se pune la fiert. Când dă prima dată în fiert, se schimbă apa, se adaugă ceapa, ardeii, morcovii şi roşiile (pasta de tomate).

După ce au fiert lintea şi legumele, se adaugă uleiul, sarea, borşul, după gust, ver­deaţa şi se lasă să dea un clocot.

 

Pofta buna1

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.