Bors de iepure de casa

Printeaza

Bors de iepure de casa

Ingrediente:Bors de iepure de casa

  • 1,200 kg carne de iepure
  • 2 1/2 l apă
  • 1/2 l borş
  • zarzavat de supă
  • 2 cepe
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură leuştean
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi egale şi se pune la fiert cu zarzavatul tăiat cuburi mici, cu apă şi sare.

Se pune făina în apă, se desface şi se fierbe. După ce supa este fiartă se adaugă în supă borşul şi se mai lasă 10 minute la fiert.

Se termină cu leuşteanul tocat şi cu smantană.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.