Bors de hribi cu varza acra

Printeaza

Bors de hribi cu varza acra

Ingrediente:Bors de hribi cu varza acra

  • 100 grame hribi uscati
  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 500 grame varza acra
  • 1 buc. ceapa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama.

Se continua fierberea si cind sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.