Bors de fazan

Printeaza

 Bors de fazan

Ingrediente:Bors de fazan

  • 1 fazan mic
  • 1 ţelină
  • 2 cepe
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 3 l apă
  • 1/2 borş
  • 400 g bureţi
  • 2 legături mărar
  • 3 linguri smantand

 

Mod de preparare:

Fazanul se spală cu un şervet înmuiat în vin şi în oţet diluat. Se taie bucăţi egale si se fierb cu apă, sare şi cimbru.

Pe parcurs se pune ţelina, ceapa şi bureţii bine spălaţi şi tăiate uniform. După o oră de fiert se pune borşul şi se mai fierbe 10 minute.

Se termină cu smîntînă şi mărarul tăiat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/bors-de-fazan html

1 comentariu

  1. Cum e ciorba/borsul de fazan?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.