Bors de fasole boabe cu ciuperci

Printeaza

Bors de fasole boabe cu ciuperci

Ingrediente:Bors de fasole boabe cu ciuperci

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1/2 kg ciuperci (ideal ar fi să foloseşti ghebe)
  • 1 l borş
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de patrunjel
  • bulion dupa gust
  • ulei
  • sare
  • piper
  • marar uscat

 

Mod de preparare:

Fierbi fasolea şi-i schimbi apa de trei or. Adaugi ceapa, morcovul, pătrunjelul şi sarea. După ce a fiert fasolea, scoţi zarzavatul şi adaugi ciupercile.

Bulionul şi uleiul le adaugi după ce a mai dat în câteva clocote. Pui borşul, fiert separat. Mai laşi 10 minute să clocotească, iar la sfârşit adaugi mărarul uscal.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bors de fasole cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.