Bors de dovlecei cu iaurt

Printeaza

Bors de dovlecei cu iaurt din: dovlecei, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, orez, ulei, bors, iaurt, leustean verde.

Ingrediente:Bors de dovlecei cu iaurt

  • 1/2 kg dovlecei
  • 1-2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • o ceasca de orez
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 l bors
  • 400 g iaurt
  • leustean verde

 

Mod de preparare:

Se rad morcovul, pastarnacul, telina pe ochiuri mari, iar ceapa curatata se toaca marunt. Intr-o oala cu ulei se calesc legumele pana se inmoaie putin. Se adauga orezul, apa cat sa acopere si totul fierbe 25-30 de minute la foc mic.

Cand legumele sunt aproape fierte se pune borsul, dat separat in clocot si iaurtul batut cu cateva linguri de zeama fierbinte. Se mai da un clocot si se presara verdeata.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.