Bors de curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de bors de curcan, morcovi, fasole verde, ceapa, fidea, telina, mazare, pastarnac, leustean verde, sare, unt.

Poate iti place si:

 

Ingrediente:Bors de curcan

  • 2 aripi de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 mâni de fasole verde
  • 1 ceapă
  • 2 pumni de fidea subţire
  • 1 ţelină mică
  • 1 ceaşcă de mazăre verde
  • 1 păstârnac
  • bors
  • leuştean verde
  • sare
  • unt

Mod de preparare:

Curăţă şi taie legumele cubu­leţe. Pune-le la înăbuşit în unt cu puţină sare. Adaugă şi carnea de curcan. Las-o câteva minute, să-şi schimbe culoarea.

Adaugă apă, cam 2-2.30h , şi lasă la foc mic până se fierbe carnea. Adaugă fideaua şi mai lasă 5 minute.Scoate carnea, taie-o bucă­ţele şi pune-o la loc. Adaugă borşul, mai lasă două clocote. Serveşte cu leuştean tocat.

Bors de curcan

Bors de curcan

Pofta buna!

Poate te intereseaza si:

Retete_usoare_Ciorba_de_curcan_cu_taitei

Ciorbă de curcan cu tăiţei

Ciorbă de curcan cu tăiţei din: carne de curcan, ceapa, ou, morcov, telina, pastarnac, rosii, ardei iute, bors, usturoi, marar, sare, piper, faina, apa. Ingrediente: 700 g carne de curcan două cepe un ou un morcov o jumătate de ţelină un păstârnac 5 roşii un ardei iute 300 ml borş doi căţei de usturoi mărar […]

Ciorba_de_curcan_cu_zdrente_de_ou_si_fidea_16

Reteta zilei: Ciorba de curcan cu zdrente de ou si fidea

Ciorba de curcan cu zdrente de ou si fidea din: carne de curcan, ardei, telina, pastarnac, morcovi, patrunjel, cartofi, praz, oua, fidea, patrunjel, bulion, zeama de varza si sare. Ingrediente: 600g carne de curcan 1 ardei 1/2 telina 1 pastarnac 2 morcovi 1 radacina patrunjel 2 cartofi 1 fir de praz 2 oua fidea patrunjel […]

Ciorba_de_potroace_cu_maruntaie_de_curcan

Ciorbă de potroace cu maruntaie de curcan

Ciorbă de potroace cu maruntaie de curcan din: maruntaie de curcan, ceapa, morcov, pastarnac, ou, orez, bos, rosii si leustean. Ingrediente: 1 kg maruntaie de curcan 1 ceapa mai mare 1 morcov potrivit 1 pastarnac 1 ou 1/2 lingura orez bors, dupa gust 150 g rosii din conserva o legatura leustean   Mod de preparare: […]

 

 

 

1 comentariu

  1. Un deliciu este borsul de curcan 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.