Bors de carne de pui cu fasole verde

Printeaza

Bors de carne de pui cu fasole verde din: pui, ceapa, rosie, fasole verde, orez, bors, sare, leustean, ou.

Ingrediente:Bors de carne de pui cu fasole verde

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 20-30 pastai de fasole verde
  • 2 linguri cu orez
  • 1/2 1 bors
  • sare
  • leustean
  • 1 ou crud sau fiert

Mod de preparare:

Se spala carnea, se pune sa fiarba acoperita cu 1 1 de apa rece. Cand supa da in clocot se spumuieste cu atentie, se face focul mic si se spumuieste inca o data, dupa care se fierbe acoperit 15 minute.

Fasolea se curata de codite, se spala in apa calduta, se rupe in bucati lungi de 2-3 cm si se taie pe lung in doua bucati. Se pune sa fiarba impreuna cu carnea.

Dupa 15 minute se pune ceapa tocata marunt si rosia taiata felii subtiri, se sareaza si se acopera oala. Supa fierbe acoperit 30 minute, dupa care se adauga: orezul fiert, borsul fiert si spumuit, leusteanul tocat. Se da intr-un clocot si se trage oala de pe foc.

Oul fiert tare se curata de coaja, se da pe razatoarea mica si se pune in bors. Se poate folosi oul si crud: se bate spuma cu bors fierbinte si se pune peste 15 minute de la stingerea focului in oala cu bors. Se serveste cald, cu paine proaspata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.