Borş de berbec cu bureţi

Printeaza

Borş de berbec cu bureţi

Ingrediente:Borş de berbec cu bureţi

  • 1,200 kg carne de berbec
  • 300 g mere acre pădureţe
  • 2 cepe
  • 1 linguriţă boia
  • sare
  • 300 g bureţi
  • 4 căţei usturoi
  • 1 lingură bulion pastă
  • 2 legături verdeaţă
  • 4 ardei graşi
  • 3 l apă
  • 1/2 l borş

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi egale, se opăreşte şi se pune la fiert circa 2 ore.

Pe parcurs se pun merele curăţate, ardeii şi ciupercile spălate şi tăiate bucăţi, apoi ceapa, usturoiul tocate şi boiaua.

Se termină cu verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.