Bors cu pui si sfecla rosie

Printeaza

Bors cu pui si sfecla rosie din: carne de pui (fără cap şi picioare), sfeclă roşie, varză albă, cartofi, morcovi, ceapă, pătrunjel verde, pastă de tomate, costiţă afu­mată, smântână, ulei, foi de dafin, oţet, sare, piper boabe.

Ingrediente:Bors cu pui si sfecla rosie

  • 1 kg carne de pui (fără cap şi picioare)
  • 300 g sfeclă roşie
  • 300 g varză albă
  • 500 g cartofi
  • 100 g morcovi
  • 150 g ceapă
  • pătrunjel verde
  • pastă de tomate
  • 150 g costiţă afu­mată
  • 200 g smântână
  • ulei
  • foi de dafin
  • oţet
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare:

Porţionezi carnea de pui şi o pui la fiert în apă cu sare. lei spuma de câte ori se formează, după care adaugi sfecla, varza, morcovii, ceapa, cartofii (curăţate, spălate şi tăiate după preferinţă), foile de dafin şi piperul.

Când carnea şi legumele sunt fierte, adaugi pasta de tomate (diluată în apă), costiţa înăbuşită în ulei şi oţetul. Mai laşi să fiarbă timp de 5-10 minute.

Serveşti borşul cu smântână şi pătrunjel verde.

 

Pofta buna! 

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de pui cu sfecla …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.