Bors cu legume si iaurt

Printeaza

Bors cu legume si iaurt din: cartofi, morcov, varză, rădăcină păstârnac, rădăcină pătrunjel, rădăcină de ţelină, dovle­cel, ardei gras roşu, roşie, orez, borş, iaurt, sare.

Ingrediente:Bors cu legume si iaurt

  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1/4 căpăţână varză
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 rădăcină de ţelină foarte mică sau 25 g dintr-o rădăcină mare
  • 1 dovle­cel
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 roşie
  • 1 lingură orez
  • 100 ml borş
  • 1 pahar mic cu iaurt
  • sare

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele şi le tai pe lung sau cuburi. Le pui să fiarbă cu apă într-un vas cu capac.

După ce legumele au fiert pe jumătate, pui şi orezul să fiarbă.

Intre timp, clocoteşti borşul şi tai roşia, iar după ce a fiert şi orezul, pui borşul, roşia şi laşi să fiarbă încă 10 minute.

Stingi focul, torni iaurtul şi amesteci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.