Bors cu carne de vita si leustean

Printeaza

Bors cu carne de vita si leustean din: piept de vita, morcovi, radacina de telina, ardei grasi, cartofi, ceapa, bors, leustean, sare.

Ingrediente:Bors_cu_carne_de_vita_si_leustean

  • 650 g piept de vita cuburi
  • 3 morcovi
  • o felie de radacina de telina
  • 2 ardei grasi
  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un litru bors
  • leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea spălată si tăiată cuburi se pune la fiert în 2 litri de apă rece şi se lasă în jur de 40 de minute.

Se adună spuma pe măsură ce se formează. Dacă este aproape fiartă carnea, se adaugă morcovii, ţelina şi ceapa, toate tăiate mărunt. Se lasă la fiert 10 minute.

Apoi se pun ardeii, cartofii şi se lasă la fiert. Intre timp, borşul se fierbe separat şi, după ce au fiert cartofii, se adaugă în oală.

Se mai pune apă dacă a scăzut prea mult si se potriveşte de sare. Se aduce la masă cu leuştean.

Bors cu carne de vita si leustean

Bors_cu_carne_de_vita_si_leustean

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Arata bine borsul cu carne de vita

  2. Buna, buna ciorba!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.