Bors cu carnati si legume

Printeaza

Bors cu carnati si legume din: ceapa rosie, telina, morcov, ardei capia, slaninuta afumata, carnat babic, orez, cartofi, bors, patrunjel, leustean, sare.

Ingrediente:Bors_cu_carnati_si_legume

  • 2 cepe rosii
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 150 g slaninuta afumata
  • 200 g carnat babic
  • 100 g orez
  • 2 cartofi
  • 1 l bors
  • patrunjel
  • leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Tragi la tigaie slaninuta si carnatii taiati rondele. Pui la fiert legumele taiate marunt. Separat, fierbi cartofii cu orezul. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugi slăninuţa, bahi­cul, orezul şi cartofii. Separat, fierbi borşul şi acreşti.

Adaugi sare după gust şi mai laşi să dea un clocot, lei oala de pe foc şi pui pătrunjelul şi leuşteanul tocate. Pui capacul şi mai laşi 5 minute, înainte de a fi servit.

Bors cu carnati si legume

Bors_cu_carnati_si_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am facut niciodata asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.