Bors cu carnati si legume
PrinteazaBors cu carnati si legume din: ceapa rosie, telina, morcov, ardei capia, slaninuta afumata, carnat babic, orez, cartofi, bors, patrunjel, leustean, sare.
- 2 cepe rosii
- 1 telina mica
- 1 morcov
- 1 ardei capia
- 150 g slaninuta afumata
- 200 g carnat babic
- 100 g orez
- 2 cartofi
- 1 l bors
- patrunjel
- leustean
- sare
Mod de preparare:
Tragi la tigaie slaninuta si carnatii taiati rondele. Pui la fiert legumele taiate marunt. Separat, fierbi cartofii cu orezul. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugi slăninuţa, bahicul, orezul şi cartofii. Separat, fierbi borşul şi acreşti.
Adaugi sare după gust şi mai laşi să dea un clocot, lei oala de pe foc şi pui pătrunjelul şi leuşteanul tocate. Pui capacul şi mai laşi 5 minute, înainte de a fi servit.
Bors cu carnati si legume
Pofta buna!
Nu am facut niciodata asa ceva