Bors cu caltabos

Printeaza

 

Ingrediente:Bors cu caltabos

  • doi l borş
  • două ouă
  • caltabos
  • 600 ml smîntînă
  • cimbru
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Apa se pune la fiert împreună cu sarea. După ce a clocotit se adaugă caltboşul şi se lasă în continuare la fiert.

După ce a fiert caltaboşul se adaugă borşul deja dat în clocot, pătrunjelul şi se mai ţine puţin pe foc. La sfîrşit se drege cu ou bătut amestecat cu smîntînă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.