Bors ardelenesc de miel

Printeaza

Bors ardelenesc de miel din: miel, morcov, patrunjel, telina, ceapa, rosii, orez, oua, verdeata, bors, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Bors ardelenesc de miel

  • 700 g miel
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţellnă
  • 2 cepe
  • 3 roşii
  • 70 g orez
  • 2 ouă
  • 1 legătură verdeaţă
  • 1 I borş
  • 200 g smântână
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea de miel, o speli şi o tai în bucăţele. Morcovul, pătrunjelul, ceapa şi ţelina le cureţi, le speli şi le tai în bucăţi, apoi le pui la fiert în 2 I de apă.

Când zarzavatul este fiert pe jumătate, pui bucăţile de car­ne. După 20 de minute, adaugi orezul spălat şi roşiile decojite şi tăiate bucăţele, apoi borşul fiert separat. Când carnea a fiert, pui verdeaţa şi dregi borşul cu ouă şi cu smantana.

 

Bors ardelenesc de miel

Bors ardelenesc de miel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.