Bomboane cu fistic

Printeaza

Bomboane cu fistic din: fistic, nuca, alune de padure, biscuiti, zahar vanilat, zahar pudra, cacao, unt, ciocolata alba, cafea instant, esenta de fistic si frisca lichida.

Ingrediente:Bomboane_cu_fistic

  • 300 g fistic
  • 150 g nuca
  • 100 g alune de padure
  • 250 g biscuiti
  • un plic zahar vanilat
  • 200 g zahar pudra
  • 3 linguri cacao
  • 200 g unt
  • 250 g ciocolata alba
  • o lingura cafea instant
  • 1-2 picaturi esenta de fistic
  • 100 ml frisca lichida

 

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata albă, se adaugă frişca lichidă, esenţa de fistic şi zahărul vanilat şi se lasă la baie de aburi.

Separat, se pun fisticul, nucile şi alunele pe o tavă şi se bagă în cuptorul încins unde se rumenesc. Se scot, se răcoresc şi se macină.

Intr-un bol se pun biscu­iţii sfărâmaţi, fisticul şi nuca măcinate, cacaua, ciocolata topită, untul, zahărul, cafeaua instant şi se încorporează.

Se pregătesc bomboanele. Se modelează şi se trec prin restul de fistic şi se lasă la rece.

Bomboane cu fistic

Bomboane_cu_fistic

Pofta buna!

2 comentarii

  1. sunt innebunita dupa fistic, hihi ce-mi place!

  2. Si mie-mi plac bomboanele cu fistic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.