Bomboane aromate

Printeaza

O reteta de bomboane aromate din: ciocolata alba, unt, cozonac, foaie de pandispan, coaja de portocala si stafide.

Ingrediente:Bomboane aromate

  • 150 g ciocolata alba
  • 1 lingura cu unt topit
  • 2-3 felii de cozonac
  • 1 foaie de pandispan
  • 1 lingura cu coaja rasa de portocala
  • 100 g stafide

 

Mod de preparare:

Cu un cuţit ascuţit, taie cubuleţe feliile de cozonac şi foaia de pandişpan. Separat, topeşte ciocolata şi amestec-o uşor cu untul, apoi adaugă cubuleţele de cozonac şi pandişpan.

Pune stafidele şi coaja rasă de portocală.

După ce s-a răcorit compoziţia, modelează rapid bomboanele, potrivite ca mărime. Aşază-le pe farfurie sau în hârtiispeciale pentru bomboane şi serveşte-le după câteva ore.

Bomboane aromate

Bomboane aromate

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.