Bocadillo con tomate
PrinteazaBocadillo este un fel de sandvici spaniol, care se poate manca pe strada, ca gustare, dar poate aparea si in meniurile tavernelor spaniole.
Painea folosita pentru bocadillo este o franzela alba cu coaja crocanta, asemanatoare baghete frantuzesti. Pentru a fi umpluta, aceasta se taie in doua.
Bocadillo este foarte cunoscut in toata Spania si de multe ori este consumat ca o gustare de dupa-amiaza, intre pranz si cina, care in aceasta tara se serveste in general foarte tarziu.
Bocadillo con tomate are cea mai simpla reteta. Intai se taie in doua franzela; partea cu miezul se prajeste usor, se unge cu ulei de masline, folosind o pensula, apoi se umple cu un piure format din rosii tocate marunt, usturoi si ulei de masline.
Aceasta este umplutura de baza, la care se pot adauga felii de sunca Serrano sau sunca iberica, fasii subtiri de manchego (branza de oaie), somon afumat, ansoa, carnati chorizo, sos tapenade din masline verzi si negre si chiar tortilla de cartofi rulate.
Bocadillo con tomate
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/bocadillo-con-tomate html