Blat de tort

Printeaza

Blat de tort

Ingrediente:Blat de tort

  • 340 g zahăr
  • 100 ml lapte
  • 250 ml unt topit
  • 50 g cacao
  • 3 ouă
  • 300 g făină
  • 1/2de linguriţă de praf de copt
  • 1 plic de zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

În untul topit punem laptele, zahărul şi cacaoa; se dau la clocotit timp de două minute, apoi se lasă la răcit şi adăugăm făina cu praful de copt, gălbenuşurile, pe rând, apoi albuşurile bătute spumă.

Punem la copt în tavă tapetată cu făină. Se ornează cu frişcă bătută, cu frunzuliţe din ciocolatăşi ciocolată rasă -300 g frişcă, 100 g ciocolată menaj, 16 frunze de trandafir şi ciocolată rasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.