Blanchet cu carne de vită cu garnitură de pilaf

Printeaza

Blanchet cu carne de vită cu garnitură de pilaf

Ingrediente:Blanchet cu carne de vită cu garnitură de pilaf

  • 700 g carne de vită
  • 120 g ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 150 g făină
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămîie
  • 250 orez
  • 40 g unt

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se fierbe cu apă şi sare, apoi se pune zarzavatul şi ceapa tăiate bucăţi mari şi se fierbe în continuare.

Separat se căleşte puţin făina, se stinge cu supa de la carne şi se fierbe.

Se amestecă apoi cu gălbe­nuşurile şi zeama de lămîie şi se pune carnea cu care mai fierbe circa 10 mi­nute.

Se serveşte separat un pilaf simplu, făcut din 250 g orez, 40 g unt, 1/2 ceapă, supă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.