Biscuiţi scoţieni

Printeaza

O reteta de biscuiti scotieni din: faina alba, faina de orez, zahar, unt si unt sarat.

Ingrediente:Biscuiţi scoţieni

  • 125 g faină albă
  • 75 g faină de orez
  • 50 g zahăr
  • 65 g unt
  • 60 g unt sărat

 

Mod de preparare:

Pune aluatul pe o suprafaţă presărată cu faină şi întinde cu sucitorul o foaie cu grosimea de circa 1 cm.

Cu ajutorul unei forme rotunde pentru biscuiţi decu­pează din foaia de aluat mai multe rondele, înţeapă-le cu o furculiţă şi aşază-le pe o tavă îmbrăcată cu hârtie de copt.

Coace biscuiţii circa 15-20 de minute în cuptorul încălzit la 180° C şi scoate-i imediat ce încep să se coloreze în auriu.

Biscuiţi scoţieni

Biscuiţi scoţieni

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.