Biscuiţi pentru ceai

Printeaza

Biscuiţi pentru ceai

Ingrediente:Biscuiţi pentru ceai

  • 500 g făină integrală
  • 100 g unt
  • 200 g miere
  • coajă de lămâie
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • 2 ouă
  • sare
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Mierea, ouăle, mirodeniile şi untul moale se freacă bine 5 mi­nute. Se adaugă făina, praful de copt stins cu zeama de lămâie şi se amestecă până se obţine un aluat omogen.

Aluatul se pune pe o planşetă presărată cu făină şi se întinde o foaie care se taie cu ruleta în dreptunghiuri, romburi şi pătrate.

Intr-o tavă în care s-a pus o hârtie pentru copt, se pun biscuiţii în rânduri şi se coc la foc domol.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.