Biscuiti fara zahar

Printeaza

Biscuiti fara zahar din: fulgi de ovaz, fulgi de cocos, unt, ou, miere, fructe uscate, bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 300 g fulgi de ovaz
  • 200 g fulgi de cocos
  • 150 g unt cu 65% grasime
  • 1 ou
  • 75 g miere
  • 10 fructe uscate
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • zeama de la 1/2 lamaie

 

Mod de preparare:

Amesteci fulgii de ovăz cu cei de cocos. Topeşti untul şi-l adaugi peste fulgi.

Baţi oul, îl amesteci cu bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie şi îl încorporezi în aluat.

Fructele uscate le mărunţeşti în blender, după care le amesteci cu restul ingredientelor.

Aşezi într-o tavă hârtie de copt. Umezeşti mâinile şi faci din aluat biluţe cât palma pe care le aplatizezi.

Dai biscuiţii la cuptor, la foc mediu, până se rumenesc uşor pe margine. La sfârşit, ungi biscuiţii cu miere.

Biscuiti fara zahar

Biscuiti_fara_zahar

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.