Biscuiţi dulci-săraţi
PrinteazaO reteta delicioasa de biscuiti dulce sarati din: faina, faina de orez, zahar brun, unt si unt sare.
- 125 g faină albă
- 75 g faină de orez
- 50 g zahăr brun
- 60 g unt
- 60 g unt sărat
Mod de preparare:
Pune cuptorul să se încălzească la 180° C. Intre timp, amestecă într-un castron cele două tipuri de faină cu zahărul brun şi încorporează rapid untul înmu¬iat la temperatura camerei, cu ajutorul degetelor, ca să nu se încălzească aluatul.
Pune aluatul pe planşeta presărată cu faină şi întinde cu sucitorul o foaie groasă de circa 1 cm. Decupează cu o formă rotundă discuri de aluat, înţeapă-le cu furculiţa şi aranjează-le într-o tavă îmbrăcată cu hârtie de copt. Coace-le 15-20 de minute. Biscuiţii se scot din cuptor când abia încep să se rumenească.
Biscuiţi dulci-săraţi
Pofta buna!