Biscuiti din albus

Printeaza

Biscuiti din albus din: oua, zahar, faina, esenta de vanilie.

Ingrediente:Biscuiti_din_albus

  • 1 ou
  • 1 lingura zahar
  • 20 g faina
  • 2 picaturi esenta de vanilie sau 1 varf de cutit de zahar vanilinat

 

Mod de preparare:

Baţi albuşul spumă tare, până se ţine de tel. Pui zahărul şi continui să baţi până când se întăreşte bezeaua. Adaugi aroma şi făina şi amesteci uşor, cu mişcări circulare verticale şi delicate.

Pui compoziţia într-un cornet şi formezi bastonaşe, pe tava tapetată cu hârtie de copt. Ii coci în cuptorul preîncăl- zit, la foc mic spre mediu, pentru 20-25 de minute. Ii desprinzi de hârtie cu grijă, folosind lama cuţitului şi îi laşi să se răcească pe un grătar, îi poţi consuma ca atare.

Biscuiti din albus

Biscuiti_din_albus

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.