Biscuiti de ciocolata cu alune de padure

Printeaza

Biscuiti de ciocolata cu alune de padure din: ulei, zahar, oua, faina, cacao, ciocolata, praf de copt, sare, alune de padure si esenta de vanilie.

Ingrediente:Biscuiti_de_ciocolata_cu_alune_de_padure

  • 50 ml ulei plus o lingură
  • 150 g zahăr
  • 2 ouă
  • 225 g făină
  • 3 linguri cacao
  • 100 g ciocolată
  • o linguriţă praf de copt
  • un praf sare
  • 50 g alune de pădure
  • esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Se prăjesc alunele de pădure.

Intr-un vas, se amestecă 50 ml ulei cu ouăle, zahărul; ciocolata topită, cacaua si vanilia şi se omogenizează.

Se pune jumătate din cantitatea de făină, praful de copt, sarea, se amestecă, apoi se pune restul de făină. Se adaugă alunele uşor mărunţite.

In tava mare de aragaz tapetată cu hârtie se toarnă aluatul în două şiruri lungi, potrivite tăvii. Se coace 35 de minute, se scoate tava si se lasă 10 minute să se răcorească înainte de a tăia pe lung biscuiţii.

 

Biscuiti de ciocolata cu alune de padure

Biscuiti_de_ciocolata_cu_alune_de_padure

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.