Biscuiţi cu rozmarin

Printeaza

Biscuiţi cu rozmarin din: unt, coaja de lamaie, oua, smantana, faina, parmezan, cascaval, zahar, rozmarin, seminte de chimen, praf de copt, piper.

 

Ingrediente:Biscuiţi cu rozmarin

  • 300 g unt
  • o lingură de coajă de lămâie (rasă)
  • două ouă
  • 4 linguri de smântână
  • 350 g făină
  • 100 g parmezan
  • 100 g caşcaval sărat
  • o linguriţă de zahăr
  • două crenguţe de rozmarin
  • seminţe de chimen
  • praf de copt
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Untul se pune într-un vas împre-ună cu ouăle şi coaja de lămâie.

Se mixează până când devine ca o cremă pufoasă, se adaugă zahărul tos, o linguriţă de praf de copt, smântână, parmezanul şi caşcavalul (date pe răzătoarea cu ochiuri mici).

Se presară un vârf de cuţit de piper, o linguriţă de seminţe de chimen şi rozmarinul tocat.

Se amestecă, se adaugă făina şi se frământă totul până când rezultă un aluat potrivit de tare, nelipicios.

Se întinde o foaie care se rulează, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute.

Se taie în rondele groase de un centimetru, se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se introduc în cuptor.

Se coc timp de 15-20 de minute la foc mediu sau până când capătă o culoare aurie, se scot din tavă şi se lasă să se răcească puţin.

Biscuiţi cu rozmarin

Biscuiţi cu rozmarin.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.