Biscuiţi cu nucă

Printeaza

Biscuiţi cu nucă

Biscuiţi cu nucă

Ingrediente:

  • 275 g făină
  • 250 g fulgi de ovăz
  • 200 g zahăr tos
  • 150 g miezuri de nucă
  • 100 g nucă de cocos
  • un praf de copt
  • 150 g unt
  • 330 ml lapte
  • două ouă
  • miere
  • un plic cu cremă de vanilie instant
  • 4 kiwi
  • frişca
  • fructe de sezon

Preparare:

Intr-un vas mai mare se amestecă făina cu praful de copt, nuca de cocos, miezurile de nucă măcinate şi fulgii de ovăz.

Separat, se mixează untul cu zahărul tos, 75 ml lapte, ouăle şi două linguri de miere, până când capătă aspectul unei creme.

Se presară ingredientele uscate, se amestecă bine cu o lingură de lemn, apoi se ia din compoziţie şi se formează grămăjoare, la distanţe egale, pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu.

Se aplatizează cu lingura, se introduc în cuptor şi se coc 10-12 minute la foc potrivit.

Se lasă la răcit în tavă timp de cinci minute, apoi se scot şi se lasă să se răcească complet.

Crema se prepară conform instrucţiunilor de pe plic, se amestecă bine cu fructele de kiwi curăţate de coajă şi tăiate în cubuleţe şi se serveşte alături de biscuiţii reci.

Biscuiţi cu nucă

Biscuiţi cu nucă.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Am facut si eu biscuit cu nuca si kiwi. Foarte buni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.