Biscuiti cu fulgi de cocos

Printeaza

Biscuiti cu fulgi de cocos din: fulgi de cocos, faina, sare, apa.

Ingrediente:Biscuiti cu fulgi de cocos

  • 2 ceşti fulgi de cocos
  • 2 ceşti făină
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 ceaşcă apă

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele. Se întinde aluatul în foaie subţire în tava de prăjitură. Se înţeapă din loc în loc cu furculiţa.

Se taie aluatul în pătrate de forma biscuiţilor, apoi se coc în cuptorul încălzit timp de 20-30 de minute până ce devin uşor rumenenite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.