Biscuiti cu crema de pastrav cu capere

Printeaza

Biscuiti cu crema de pastrav cu capere din: păstrăvi, otet, foi de dafin, salvie uscată mărunţită, cremă de brânză proaspătă sau brânză topită, iaurt gre­cesc sau smântână, capere murate, lămâie, pătrunjel, sare, piper alb boabe, biscuiţi aperitiv multicereale

Biscuiti_cu_crema_de_pastrav_cu_capere

Ingrediente:

  • 2 păstrăvi
  • 50 ml oţet
  • 2 foi de dafin
  • 1 vârf de cuţit salvie uscată mărunţită
  • 2 linguri cremă de brânză proaspătă sau brânză topită
  • 2 linguri iaurt gre­cesc sau smântână
  • 2 linguri capere murate
  • 1 lămâie
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper alb boabe
  • 3 pachete biscuiţi aperitiv multicereale

 

Mod de preparare:

Cureţi păstrăvii, îi speli bine şi îi pui la fiert în apă uşor sărată, cu oţetul, boabele de piper, foile de dafin şi salvia.

Il laşi să fiarbă la foc mediu, pentru aproximativ 25 de minute.

Scurgi peştele fiert şi îl dezosezi, îndepărtând tot­odată pielea şi capul peştelui.

In vasul robotului de bucătărie, pui bucăţile de peşte, zeama de lămâie, caperele scurse, crema de brânză, iaurtul şi pătrunjelul, în prealabil spălat, scurs şi tăiat mărunt.

Mixezi ingredien­tele până obţii o pastă fină.

Ungi jumătate dintre biscuiţi cu această cremă şi acoperi cu restul de biscuiţi, presându-i uşor.

Este de preferat să-i păs­trezi câteva ore în frigider, înainte de a-i oferi spre consum, pentru ca pasta de peşte să înmoaie biscuiţii.

Biscuiti cu crema de pastrav cu capere

Biscuiti_cu_crema_de_pastrav_cu_capere

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta da aperitiv, smecher rau!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.