Biscuiţi crocanţi cu anason

Printeaza

Biscuiţi crocanţi cu anason din: faina, zahar, seminte de anason, praf de copt, bicarbonat, oua, sare, lamaie.
Biscuiţi crocanţi cu anason

Ingrediente: 

  • 12 căni făină
  • 1 cană zahăr
  • 1 lin­gură seminţe de anason
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbo­nat de sodiu
  • 6 ouă
  • un vârf lin­guriţă de sare
  • 2 linguriţe coajă rasă de lămâie
  • 1 lingură suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Se mărunţesc seminţele de anason şi se amestecă cu făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu şi sarea. Sepa­rat, se bat ouăle şi se adaugă coaja rasă şi sucul de lămâie.

Compoziţia se toarnă peste făină şi se amestecă până se omogenizează. Din aluat se modelează 2 rulouri cu diametrul de 4 cm. Se aşază în tavă. Se coc circa 20-25 minute.

Se scot din cuptor şi se lasă să se răcească. Apoi se taie rondele (10-12 mm), se aşază din nou în tavă şi se dau la cuptor (la foc mai mic), 40 de minute. Sunt nişte biscuiţi crocanţi şi delicioşi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.