Bigus

Printeaza

Bigus

Ingrediente:Bigus

  • 1 varză acră mijlocie
  • 150 g slănină (sau piept) afumată tăiată cuburi
  • 150 g crenvurşti tăiaţi bucăţi
  • 150 g salam afumat (orice fel de salam fără usturoi) tăiat cuburi
  • 2 linguri untură
  • piper pisat

 

Mod de preparare:

Se taie varza foarte subţire; dacă este prea acră sau prea sărată, se spală în apă. Se pune la prăjit în untura înfier­bîntată, împreună cu cuburile mici de slănină, salam şi crenvurşti.

Se prăjeşte amestecînd mereu cu lingura şi adăugînd o lingură, două, de apăşi piperul.

Cînd totul s-a prăjit bine, se dă la cuptorpentru 1/2 oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.