Biftec in sange

Printeaza

Biftec in sange 

Ingrediente:Biftec in sange

  • 1 kg muşchi
  • unt
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

 

Carnea pentru biftecul în sange se pre­găteşte la fel ca pentru biftecul la tavă.

Tăiem muşchiul în bucăţi rotunde, groase de două degete ; le frigem 20 mi­nute la grătar şi le servim cand nu sunt încă fripte complet (cu suc sangeriu), cu cartofi şi cu sucul lăsat de carne sau cu sos de unt şi pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.