Biftec cu ochiuri

Printeaza

Biftec cu ochiuri din: muschi de vita, ou, ulei, unt, morcov, patrunjel.

Ingrediente:Biftec cu ochiuri

  • 100 g muşchi de vita
  • 1 ou
  • 10 g ulei
  • 5 g unt
  • 2-3 felii morcov
  • 2-3 felii pătrunjel
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se fierbe muşchiul cu zarzavatul. Cand e bine pă­truns, se scurge şi se pune într-o tigăiţă cu uleiul fierbinte.

Deasupra se pune, preparat ca ochi ro­mânesc, un ou, şi se dă cateva minute la cuptor. Se serveşte cu untul crud şi pă­trunjelul tocat deasupra, cu o garnitură de cartofi natur şi salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.