Biban de mare cu piure de fasole

Printeaza

Biban de mare cu piure de fasole. Intr-un vas, încinge 2 lg ulei de măsline şi prăjeşte 2 min 2 căţei de usturoi zdrobiţi şi 1 ceapă verde, partea albă.

Adaugă 2 x 400 g conserve de fasole albă şi 100 g porumb din conservă. Zdrobeşte, asezonează şi adaugă zeamă de lămâie.

Asezonează 2 lg făină cu sare, piper şi nucşoară măcinată. Tăvăleşte peştele prin făină şi prăjeşte-l cu pieliţa în jos in 2 lg ulei, 2-3 min. Intoarce peştele şi prăjeşte-l încă 2 min. Serveşte cu salată de untişor.

Biban de mare cu piure de fasole

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Biban-de-mare la aburi cu orez, în stil thailandez

Biban de mare la cuptor

Biban de mare la cuptor din: pesti, ceapa, vin, rosii, sare. Ingrediente: 2 peşti 4 cepe 500 ml vin alb sec un kg roşii mici un praf sare   Mod de preparare: Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă cu şervete de hârtie. Se presară cu sare la interior şi exterior. Se umple […]

 

Biban de mare cu vin alb

Biban de mare cu vin alb din: peste, ceapa, vin, rosii, sare. Ingrediente: 2 peşti 4 cepe 500 ml vin alb sec un kg roşii mici un praf sare   Mod de preparare:  Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă cu şervete de hârtie. Se presară cu sare la interior şi exterior. Se […]

 

Biban de mare la tava

Biban de mare la tava

Biban de mare la tava din: fenel, sos pesto, unt, bibani de mare, ulei, rosii, masline, busuioc. Ingrediente: 2 bulbi de fenel, feliaţi 1 -2 linguriţe cu sos pesto verde 75 g unt, moale 4 bibani de mare, evisceraţi ulei de măsline 150-200 g roşii cherry, cu codiţe 75-100 g măsline negre fără sâmburi frunze […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • biban de mare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.