Biban de mare cu cuscus

Printeaza

Biban de mare cu cuscus din: broccoli, cuscus, file de biban, ceapa, nuci de pin, lamaie, ulei de masline si menta.

Ingrediente:Biban_de_mare_cu_cuscus

  • 125 g bucheţele de broccoli
  • 100 g cuşcuş
  • 4 file de biban
  • 1 ceapă mică roşie, tăiată mărunt
  • 2 linguri cu nuci de pin, prăjite
  • coaja şi zeama de la 1 lămâie
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 1 mână cu mentă proaspătă, ruptă

 

Mod de preparare:

Pune bucheţelele de broccoli într-o tigaie mare şi toarnă 300 ml apă clocotită. Fierbe timp de 2 minute. Adaugă cuşcuşul şi închide focul. Amestecă cu ceapa, nucile prăjite, coaja şi sucul de lămâie, uleiul de măsline şi menta.

Unge file-urile de peşte cu ulei, apoi prăjeşte-le 2 minute pe fiecare parte. Serveşte garnitura cu peşte deasupra.

 

Biban de mare cu cuscus

Biban_de_mare_cu_cuscus

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.