Biban cu sos pesto şi crutoane

Printeaza

O reteta de biban cu sos pesto si crutoane din: iaurt natural, sos pesto, file biban, crutoane si crengute de nasturel.

Ingrediente:Biban cu sos pesto şi crutoane

  • iaurt natural cu 2% grasime
  • sos pesto
  • file de biban
  • crutoane proaspete (paine din faina integrala de grau)
  • crengute de nasturel

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 220°C. Intinde o foaie de copt pe tavă, iar deasupra pune folia de aluminiu şi apoi unge-o cu ulei.

Amestecă 2 linguri de iaurt natural cu 2% grăsime şi 3/4 linguriţă de sos pesto. Pune pe tavă 4 fileuri de peşte (170 g fiecare) cu pielea în jos şi toarnă mixtura de iaurt.

Imparte 1/2 cană de crutoane proaspete printre bucăţile de peşte. Presară peste fileuri, în mod egal, 1/8 linguriţă de sare şi 1/8 linguriţă de piper.

Coace până se pătrunde peştele, 10-12 minute. Lasă la răcit 5 minute. Serveşte fiecare file alături de 1/4 cană de crenguţe de năsturel

Biban cu sos pesto şi crutoane

Biban cu sos pesto şi crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.