Biban cu masline, bureti si arpagic

Printeaza

 Biban cu masline, bureti si arpagic

Ingrediente:Biban cu masline, bureti si arpagic

  • 1,600 kg biban
  • 200 g arpagic
  • 150 g măsline verzi
  • 300 g bureţi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 150 g ulei
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lămaie

 

Mod de preparare:

Bibanii se curăţă bine de intestine, urechi şi solzi şi se pun într-o tavă adancă cu ulei, sare şi piper.

Se pun apoi măslinele fără samburi, bureţii, arpagicul şi vinul şi se dă la cuptor circa 35 minute (se acoperă cu un capac sau hîrtie pergament unsă).

Se serveşte rece cu felii de lămaie fără coajă şi verdeata tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.