Bezele cu portocale

Printeaza

Bezele cu portocale din: albusuri, portocale, zahar praf si zahar vanilat.

Ingrediente:

  • 6 albusuri
  • 4 portocale
  • 250 g zahar praf
  • 1 plic zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Bateţi spumă albuşurile împreu­nă cu 200g zahăr şi zahărul va­nilat, apoi cu ajutorul unui poş puneţi mici grămăjoare într-o tavă pe hârtie de copt.

Curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe portocalele. Tăvăliţi-le prin zahărul rămas şi puneţi câte o linguriţă din acest amestec pe fiecare grămăjoară de spumă de albuş.

Puneţi tava în cuptor, la foc mic şi lăsaţi uşa cuptorului întredeschisă. Coaceţi bezelele circa 40-50 de minute sau până când se întăresc.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Valentina Negrescu

    asta mi-am notat-o si eu, chiar trebuie incercate aceste bezele cu portocale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.