Bezele cu zmeura

Printeaza

O reteta delicioasa de bezele cu: zmeura, oua, zahar, zahar vanilat, ricotta.

Ingrediente bezea:Bezele cu zmeura

  • 4 albuşuri
  • 250 g zahăr
  • un plic zahăr vanilat
  • esenţă de zmeură

Ingrediente cremă:

  • 200 g cremă de brânză ricotta
  • 4 gălbenuşuri
  • 200 g zahăr
  • 400 g zmeură proaspătă

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă şi se adaugă treptat zahărul şi za­hărul vanilat. Esenţa se adaugă la sfârşit. Bezelele se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt şi se bagă în cuptor.

Pentru început, se coc cu uşa întredeschisă, iar după ce au făcut pojghiţă, se coc cu uşa închisă.

Gălbenuşurile se freacă cu zahărul şi se adaugă crema de brânză. Jumătate din cantita­tea de zmeură se zdrobeşte şi se încorporează în crema de brânză.

Se umplu bezelele şi se ornează cu zmeură.

Bezele cu zmeura

Bezele cu zmeura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.