Bezele cu zaharina

Printeaza

Bezele cu zaharina

Ingrediente:

  • 1 albus
  • 50 g nuci
  • 1-2 tablete zaharina
  • coaja de lamaie dupa gust

 

Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma. Cand se tin de tel, se adauga nucile trecute prin masina, coaja de lamaie si zaharina dizolvata intr-o jumatate lingurita de apa.

Se amesteca totul foarte usor. Se toarna gramajoare pe hartie unsa cu unt si asezata pe fundul unei tavi. Se introduce tava la cuptor si se coace la foc mic 40-50 minute.

Se scot cu grija de pe hartie si daca se desprind greu, se umezeste hartia pe dos si se lasa 10 minute

Bezele cu zaharina

Bezele cu zaharina.jpg   

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.