Bezele cu migdale şi scorţişoară

Printeaza

Bezele cu migdale şi scorţişoară

Bezele cu migdale şi scorţişoară

Ingrediente:

  • 500 g zahăr
  • 500 g migda­le tăiate mărunt sau măcinate
  • o lămâie rasă
  • scorţişoară măcinată
  • 3 albuşuri

 

 

Mod de preparare :

Bate bine albuşurile cu zahărul, până se obţine o spumă densă. Adaugă apoi uşor migdalele tăiate foarte mărunt sau măcinate, scorţişoara măcinată, coaja rasă de lămâie.

Aşază în tavă, la distanţă potrivită, câte o lingură din această compoziţie, după care dă la cuptor, la foc mic, timp de 35-40 de minute.

Bezele cu migdale şi scorţişoară

Bezele cu migdale şi scorţişoară

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun desertul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.