Bezele cu lamaie

Printeaza

Bezele cu lamaie din: oua, zhar pudra, lamaie, esenţă după gust, coloranti alimentari.

Bezele_cu_lamaie

Ingrediente:

  • 4 albuşuri
  • 250 g zahăr pudră
  • 1/2 lămâie
  • 1 linguriţă esenţă, după gust
  • diversi coloranti alimentari

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Albuşurile şi un strop de suc de lămâie se pun în mixer şi se lasă 2 minute la viteză mică. Apoi, se măreşte viteza şi se mai lasă un minut.

Se adaugă zahărul dintr-odată si se amestecă 3 minute la viteză maximă.

Se adaugă esenţa, după gust, se mai lasă 5 secunde să se amestece şi apoi se împar­te spuma în funcţie de numărul coloranţilor care se pun în fiecare parte şi se amestecă foarte bine.

Se pun amestecurile fiecare într-un poş, se eliberează mici cantităti in tava tapetată cu hârtie de copt şi se lasă 3 ore la cuptor. Se lasă să se răcească în cuptor, cu focul stins.

Bezele cu lamaie

Bezele_cu_lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.